Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    Geen blogs gevonden

 

Expert in kwaliteitsleds

Kwaliteitsleds voor elke toepassing

Eigen merk van kwaliteitsleds

Alltronic is een leverancier met een eigen merk van kwaliteitsleds die innovatief, duurzaam, sfeervol en aanpasbaar zijn. De drijvende kracht is zaakvoerster Roos Vanvinckenroye, een creatieve en oplossingsgerichte interieurarchitecte met een passie voor de bouwsector in het algemeen en verlichting in het bijzonder.
Eigen merk van kwaliteitsleds
mkdf-team-image
Roos
Zaakvoerster

+32(0)473446724

Doordachte boost voor gevestigde waarde

In 2013 was Roos op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging en nam ze gevestigde waarde Alltronic over. Haar doel? Met een sterk concept, een doordachte missie en een duidelijke visie het bedrijf verder uitbouwen. Dankzij een eigen merk van kwaliteitsleds en innovatieve oplossingen kan Alltronic vandaag een antwoord bieden op de huidige en toekomstige behoeften voor ledverlichting.

Advies én maatwerk

Klantentevredenheid staat centraal in de bedrijfsfilosofie van Roos en Alltronic. Daarom zetten we niet alleen in op kwaliteitsleds, maar hebben we ook veel aandacht voor advies, begeleiding en maatwerk. Een snelle en correcte dienstverlening, een grote flexibiliteit en een vlotte communicatie kenmerken onze aanpak. Heb je een vraag of probleem? Dan staat Roos altijd voor je klaar.
Alltronic advies én maatwerk

Ontdek welke meerwaarde de dienstverlening en kwaliteitsleds van Alltronic voor jouw klanten kunnen betekenen. Neem contact op voor meer informatie.