Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    Geen blogs gevonden

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid: de fundamenten van het Alltronic-milieubeleid

Ondernemingen staan niet los van de samenleving, maar maken er een essentieel onderdeel van uit. Daarom hebben ze de plicht om te streven naar maatschappelijk verantwoord, duurzaam en milieubewust ondernemen. Elk bedrijf heeft de verantwoordelijkheid om zijn economische doelen in te passen binnen een duurzame en ecologische filosofie. Want alleen zo kunnen de bedrijven van vandaag de toekomst van onze planeet veiligstellen en het welbevinden van de volgende generaties verzekeren.

Bewuste keuzes maken

Alltronic neemt zijn verantwoordelijkheid en kiest voor een bedrijfsvoering die ecologie koppelt aan kwaliteit. Onze aanpak en keuzes zijn erop gericht om een zo klein mogelijke impact op het milieu te hebben. Zo willen we bewust meewerken aan een maatschappij en een economisch klimaat waarin respect voor het milieu het sleutelwoord is.

Milieuvriendelijke materialen

Alltronic investeert in ecologische producten, beperkt zijn afvalproductie en springt efficiënt om met energie. We zetten in op recyclage door ons verpakkingsmateriaal zoveel mogelijk te hergebruiken. Daarnaast kiezen we voor milieuvriendelijke vul- en verpakkingsmaterialen om onze producten te versturen. Zo dragen wij vandaag ons steentje bij tot het propere milieu van morgen.

Wil je meer weten over ons milieubeleid? Neem dan gerust contact met ons op.