Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    Geen blogs gevonden

Testimonial Electro Biesmans Installaties

Lichtadviseur Timothy Keymis kiest voor gu10 leds van Alltronic

Verlichtingsspeciaalzaak Electro Biesmans in Tongeren is tot ver buiten Limburg bekend. Een eigen team van elektriciens en lichtadviseurs helpt zowel de doe-het-zelvers als de professionele installateurs. Timothy Keymis is lichtadviseur en kiest in zijn lichtontwerpen vaak voor ledspots. Deze spots verbruiken bijzonder weinig én hebben een lange levensduur. En waarom dan de GU10-leds van Alltronic? Omdat ze een bijzonder hoge lichtopbrengst hebben.

Gu10 led geeft sfeer

Timothy: “De vroegere generatie ledverlichting gaf koud licht. Niet echt geschikt als sfeerverlichting dus. De sector is heel snel geëvolueerd en daarom gebruik ik nu vaak ledverlichting als sfeermaker, ook in lichtstudies voor particulieren. Natuurlijk wil ik als lichtadviseur kwaliteit leveren aan elke klant. Voor mij houdt dat in dat er weinig tot geen defecten zijn bij geplaatste lampen én dat de lampen de sfeer creëren die de klant wenst. Beide voorwaarden vervult de GU10-led van Alltronic met glans!”

Hoge lumenoutput

“We werken met verschillende leveranciers, maar het moet gezegd: de GU10-leds van Alltronic hebben een hoge lumenoutput. Dat wil dus zeggen dat de spotjes veel licht bevatten, meer dan de rechtstreekse concurrenten. Combineer dat met de dimbaarheid en je krijgt de ideale sfeermakers. De service van Alltronic is bovendien prima. Er zijn eerst en vooral weinig retours, en als er dan toch iets is, dan word je meteen geholpen. Zo kunnen wij onze klanten de snelle service bieden die ze van Electro Biesmans gewoon zijn.”

Wil jij net zoals lichtadviseur Timothy ledspots die veel sfeer creëren? Kies dan voor de GU10-led van Alltronic. Neem contact met ons op als je meer informatie wenst.