Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    Geen blogs gevonden

Testimonial Elgro

Groothandel Elgro verkoopt de ledverlichting van Alltronic

Elgro, een elektrogroothandel in Lommel, verkoopt verlichting en installatiematerialen aan particulieren en professionals. Eerlijk advies en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding zijn de kernwaarden van het bedrijf. Voor zaakvoerder Bart Van Bogget hebben de ledspots van Alltronic daarom een vaste stek verworven in het gamma van Elgro. Want hun GU10-spots zijn bijzonder duurzaam, ogen mooi én hebben een heel hoge lichtopbrengst.

Perfect alternatief voor halogeenspots

Bart Van Bogget: “De GU10-spots van Alltronic zijn het perfecte alternatief voor hallogeenspots. Want die alomtegenwoordige hallogeenspots geven wel mooi licht, maar ze zijn niet duurzaam. De ledspots van Alltronic daarentegen zijn bijzonder zuinig en hebben een hoge lichtopbrengst, vergelijkbaar met het licht van een halogeenspot. Ze hebben ook een mooie spiegel waardoor ze lijken op een halogeenspot. Het ledlampje is bovenaan in de spot ingebouwd, en niet zoals bij veel andere ledspots onderaan. Dat zogenoemde verzonken effect maakt dat de spots veel aangenamer zijn voor de ogen.”

Weinig uitval bij de ledverlichting van Alltronic

“Onze klanten-installateurs die op zoek zijn naar ledspots met een hoge lichtopbrengst raden we meestal de spotjes van Alltronic aan. Niet alleen omdat de lichtopbrengst en de kleurtemperatuur echt wel bovengemiddeld zijn, maar ook omdat er heel weinig uitval is. Dat is een groot voordeel, want dat levert ons tevreden klanten op. Ook de snelle service van Alltronic is een grote plus. Met een levertermijn van twee dagen behoort Alltronic tot de snelste leveranciers in onze sector.”

Wil je net zoals groothandel Elgro ledverlichting met een hoge lichtopbrengst en een mooie vormgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.