Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    Geen blogs gevonden

Testimonial Elektro Bilzen

Elektro Bilzen waardeert de uitstekende service van Alltronic

Elektro Bilzen is een groothandel in verlichting, elektro en huishoudtoestellen. De zaak is een dochteronderneming van Elektro Sint-Truiden. Hun belangrijkste klanten? Professionele installateurs. Filiaalhouder Wilfried Colla zweert bij leveranciers die afspraken nakomen én kwaliteitsvolle producten leveren. Twee eigenschappen die behoren tot de bedrijfsfilosofie van Alltronic!

Uitstekende service

Wilfried: “Alltronic is al jaren een vaste waarde voor ons. Ze staan voor een uitstekende service, geven professioneel advies en hun ledlampen kennen bijzonder weinig uitval. De voorraad aan ledlampen bij Alltronic is erg groot. Meestal heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis. We hebben ondertussen een vertrouwensband opgebouwd met Alltronic. Zaakvoerster Roos Vanvinckenroye weet wat belangrijk is voor ons. Soms springt ze zelf in haar auto om een dringende bestelling te leveren. Die dienstverlening is echt uitzonderlijk!”

Kwaliteitsvolle ledlampen

Wilfried: “De prijs-kwaliteitverhouding van de GU10-spots van Alltronic is heel goed. Daar horen we nooit klachten over. Ook het led ceiling board met magneten is een populair product. Het is een ideale vervanger van lampen in oudere plafondarmaturen. Vooral rusthuizen zijn er fan van. En dat is te begrijpen, want de ceiling boards van Alltronic verbruiken heel weinig energie. Het resultaat? Een enorme besparing op hun energiefactuur.”

Vertrouw ook op de service en de kwaliteitsvolle ledlampen en led ceiling boards van Alltronic. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.