Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    Geen blogs gevonden

Testimonial Elec-Lightin’Art

Elec-Lightin’ Art gaat voor de GU10-leds van Alltronic

Logo Elec-Lightin’ArtZoek je naar de ledspots met het mooiste licht? Dan kom je volgens de experts van Elec-Lightin’Art automatisch uit bij de GU10-leds van Alltronic. Elec-Lightin’Art is een groothandel gespecialiseerd in verlichting, domotica en elektrisch installatiemateriaal. Hun klanten die GU10-leds kopen, kiezen vooral voor de spots van Alltronic. Volgens de experts van Elec-Lightin’Art is er op het vlak van kwaliteit zelfs geen betere spot op de markt.

Mooiste licht met de GU10-led

Kris Van Tiggel, manager binnendienst: “Elec-Lightin’Art heeft drie vestigingen in de provincie Antwerpen, we zetten dus wel wat verlichting om. In ons lampenaanbod gaan we resoluut voor de betere kwaliteit. Dat zijn we aan onze klanten verplicht. In onze showrooms hebben we een lightingbox waar onze klanten de verschillende lichten kunnen vergelijken. De GU10-spot van Alltronic scoort daar bijzonder goed. En ook mijn gevoel zegt dat deze ledspot het mooiste licht geeft. Wij verkopen heel wat GU10-leds van Alltronic per jaar.”

Amper defecten

Willy Lauwers, technische buitendienst: “De GU10-spot van Alltronic is niet de goedkoopste, maar onze installateurs betalen graag voor kwaliteit. Simpel uitgelegd: het aantal retours van defecte spots is verwaarloosbaar. Dat bespaart de installateur én ons onnodig veel tijdverlies. Dat is wel wat waard. Kortom: voor ons is de ledspot van Alltronic op alle gebieden een absolute topper.”

De ledspot kopen die het mooiste licht geeft? Kies voor de GU10-leds van Alltronic. Neem vrijblijvend contact met ons op.