Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    Geen blogs gevonden

 

Verlichting: leds die klaar zijn voor de toekomst

Leds van duurzame kwaliteit

Snel schakelen

Als productleider biedt Alltronic jou een uitgebreid aanbod van verlichting met leds. Wij begrijpen dat jouw klanten vandaag op zoek zijn naar de duurzame ledoplossingen van morgen. Daarom volgen wij de technologische ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. Zo kunnen we snel schakelen en altijd de producten aanreiken die een toekomstige meerwaarde voor jouw klanten betekenen.

Supersnelle service

Snelheid vinden we bij Alltronic een vanzelfsprekendheid. Bestel je een stockproduct voor 12 uur? Dan ontvang je het de volgende werkdag. Moet het nog sneller? Als je voor 12 uur bestelt en kiest voor onze expresservice, dan ontvang je je producten nog dezelfde dag.

Klaar om jouw klanten de verlichtingsbehoeften van morgen te bieden? Kies dan voor de verlichting van Alltronic: innovatief, duurzaam, aanpasbaar en sfeervol.

Innovatief

Met de leds van Alltronic blijf je voor op je concurrenten! Want je biedt je klanten ledverlichting aan volgens de meest recente technologieën en technieken. Je bent zeker van energiezuinige, kwaliteitsvolle en dimbare ledverlichting met een lange levensduur. Je klanten krijgen dus een perfect alternatief voor alle traditionele verlichtingstoepassingen.

Duurzaam

De verlichting van een kantoor of interieur brandt vaak heel lang. Het gevolg? Een hoge energiefactuur. Met de ledverlichting van Alltronic bied je je klanten een energiezuinige oplossing aan, zonder dat ze moeten inboeten aan lichtsterkte. Onze leds, voedingen en armatuuronderdelen zijn bovendien gemakkelijk te vervangen. Je klanten besparen dus energie én genieten van onderhouds- en milieuvriendelijke ledverlichting.

Aanpasbaar

Alle ledverlichting van Alltronic is aanpasbaar aan de specifieke wensen van je klanten. Leds met een bepaalde vorm, een andere lichtkleur of een onconventionele stralingshoek? Als nieuwe verlichting of als alternatief voor bestaande lampen? Bij ons vind je voor elke verwachting of uitdaging de ideale ledverlichting!

Sfeervol

Is ledverlichting voor jou synoniem met een koude sfeer? Helemaal niet! Met de ledverlichting van Alltronic ga je voor een gebruiksvriendelijke verlichtingsoplossing waarmee je klanten heel eenvoudig de sfeer kunnen creëren die zij voor ogen hebben. Dimbare leds met een hoge lichtsterkte, warm of koud licht: Alltronic biedt jou de ideale verlichting voor elk interieur of elke kantoorruimte.

Wil je je klanten verlichting aanbieden die innovatief, duurzaam, aanpasbaar en sfeervol is? Kies dan voor de leds van Alltronic. Neem contact op voor meer informatie.